Blockera oönskad post (skräppost)

Om du tar emot stora mängder oönskade meddelanden (skräppost), rekommenderar vi att du aktiverar skräppostskyddet och anger säkerhetsnivå Optimal.

Denna funktionalitet är inte tillgänglig om Kaspersky Small Office Security har installerats på en filserver.

Aktivera skräppostskyddet och ställa in optimal säkerhetsnivå:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på Knappen Inställningar i den nedre delen av huvudfönstret.

Detta öppnar fönstret Inställningar.

3. Gå till avsnittet Sekretessinställningar.
  4. Välj komponenten Skräppostskydd.

Fönstret visar inställningarna för Skräppostskydd.

5. Aktivera Skräppostskydd med omkopplaren.
  6. Kontrollera att säkerhetsnivån Optimal är inställd under Säkerhetsnivå.

Följande begränsningar gäller skräppostskydd:

Komponenten Skräppostskydd är inaktiverad när du uppgraderar till en senare programversion. Du kan aktivera komponenten manuellt.

För att aktivera komponenten Skräppostskydd måste du i vissa programversioner godkänna villkoren i meddelandet gällande databehandling för Skräppostskydd.